Paloilmoitin- ja sammutuslaitteistojen määräaikaistarkastukset

Miten yrityksesi paloturvallisuus on organisoitu? Ovatko tilat pelastustoimiltaan henkilöstölle turvalliset? Milloin pelastustoimenlaitteet on viimeksi tarkastettu? Pelastustoimen ja paloturvallisuuden määräaikaistarkastukset kuuluvat yritystoiminnan keskeisiin osa-alueisiin. Riskitilanteita ja onnettomuuksia voi sattua, mikäli paloturvallisuuden hallinta, henkilökunnan koulutus ja pelastustoimien turvallisuus eivät ole kunnossa tai laitteita ei tarkasteta, huolleta tai käytetä oikein.

Pelastustoimen tarkastusten edut

 • Paranna palo-, henkilö- ja fyysistä turvallisuutta
 • Anna luotettava ja puolueetton kuva palo- ja pelastustoimen turvallisuuden todellisesta tasosta.
 • Vähennä vikojen ja häiriöiden aiheuttamia kustannuksia
 • Varmista laitteiden asianmukaisen huolto
 • Varmista järjestelmien vastaavan lainsäädännön vaatimuksia
 • Varmistu valvonnan ja/tai suojauksen laajuudesta
Laske hinta: automaattisten paloilmoitin- ja sammutuslaitteistojen tarkastus

Hintaan sisältyvät matkakulut.

942,40 
ei sis. alv.

Onko kyseessä suurempi kokonaisuus tai normaalista poikkeava kiinteistö?
Ota yhteyttä myyntiimme.

 • Tietoa automaattisten paloilmoitin- ja sammutuslaitteistojen tarkastuksista

  Kiwa Inspectan paloturvallisuuden ja pelastustoimien turvallisuuden tarkastuksen tuella kiinteistön omistajalle ja toiminnan harjoittajalle syntyy kokonaisvaltainen ymmärrys turvallisuuden tasosta omissa tiloissa. Osaamisemme ulottuu hallinnollisesta paloturvallisuudesta toimitiloihin ja laitteiden koko elinkaareen: käyttöönotto-, varmennus- ja määräaikaistarkastuksiin sekä kuntoarviointeihin.

  Myös paloturvallisuusjärjestelmillä on kaikilla ratkaiseva rooli paloturvallisuuden varmistamisessa: Paloilmoittimet sekä sammutus- ja savunpoistojärjestelmät pelastavat ihmishenkiä, helpottavat pelastustoimintaa ja auttavat tarpeettomien kustannusten ja menetysten minimoimisessa. Hyvin toimivat järjestelmät tunnistavat alkavat tulipalot tehokkaasti, sammuttavat ne nopeasti sekä auttavat poistamaan haitalliset savut rakennuksesta.

 • Mitä tehtäviä automaattisten paloilmoitin- ja sammutuslaitteistojen tarkastuksiin kuuluu?

  Paloturvallisuuden ja pelastustoimien tarkastuksessa varmistamme pistokokein laitteiden, kuten paloilmoittimien ja sammutus- tai savunpoistojärjestelmien, moitteettoman toiminnan.

  Tarkistamme myös järjestelmän soveltumisen käyttötarkoitukseensa, huolto- ja kunnossapito-ohjelman ajantasaisuuden, ja että huollot on suoritettu ohjelman mukaisesti. Paloturvallisuuden ja pelastustoimen tarkastusten jälkeen toimitamme pöytäkirjan tarkastuksen tuloksista ja mahdollisista edellytettävistä toimenpiteistä.

  Paloturvallisuuden tarkastukset ovat aina asiakkaan tarpeista lähteviä. Palvelut auttavat hallitsemaan niin tiloista, toiminnasta kuin laitteistakin syntyviä turvallisuusvaatimuksia.

Jaa sivu eteenpäin

Suurempi kokonaisuus? Jätä yhteydenottopyyntö